Kuchnia – co serwujemy ?

W okresie sezonu, w czasie letnich wakacji i długich weekendów, zapewniamy trzy posiłki dziennie. Śniadania i kolacje podajemy w formie bufetu, obiad jest serwowany do stołu.

Poza sezonem oferujemy śniadania i obiadokolacje.

Gotujemy smacznie, dbając o różnorodność posiłków i starając się zadowolić wymagania gości. Grono stałych wielbicieli mają nasze zupy oraz robione na miejscu kartacze i pierogi. Nie brakuje sezonowych warzyw, owoców, sałatek i surówek. Na życzenie przygotowujemy przysmaki dla wegetarian. Korzystamy z lokalnych i sprawdzonych dostawców serów dojrzewających, twarogu, wędlin, miodu, nabiału.

Dla miłośników deserów zawsze mamy coś na osłodę dnia.

Lubianą przez gości atrakcją są organizowane raz-dwa razy w tygodniu kolacje w formie ogniska, gdzie nie może się obejść bez pieczenia kiełbasek oraz degustacji regionalnych przysmaków, takich jak babka ziemniaczana, soczewiaki czy świeżo złowione ryby.